Корисні поради

Співвідношення ціни та якості при покупці ламінату

Якщо ви бажаєте придбати ламінат, не дайте низькій ціні ввести вас в оману, це може стати ключовою помилкою. На даний момент, пропозиція цього товару на ринку дуже висока, і щоб якісний купити ламінат, та ціна ще й щоб не «кусалась», давайте з вами вирішим, на що треба звертати увагу в першу чергу.

Який ламінат обрати для підлоги розповість магазин Місто Дверей.

Щоб вас не збило с пантелику різноманіття характеристик, ми виділили найважливіші якості, якими володіє ламінат, це:

✓ Вартість підлоги;

✓ Колір та текстура;

✓ Умови використання;

✓ Виробники.

Як ми вже казали раніше, ціна на ламінат не є вирішальним чинником вибору, а тільки звужує рамки пошуку. Як тільки ви вирішили, скільки можете витратити на підлогу, треба обрали найкращий варіант, який буде максимально відповідати вимогам ціни та якості.

При виборі кольору труднощів у вас не буде, тому що ламінат виробляється в любому кольорі. Зараз найпоширеніший ламінат, який імітує дерев’яну підлогу. Тому, якщо ви бажаєте собі на підлогу купити паркет, але бракує коштів, зверніть увагу на якісний паркет з тисненням, який майже неможливо відлічити від справжнього паркету. Не менш популярним є ламінат, схожий на камінь. Такий вибір прикрасить любу сучасну домівку.

Ось ми і дійшли до найважливішого чинника, це зносостійкість. В залежності від того, де буде використовуватися ламінат, треба обрати один з чотирьох класів зносостійкості:

✓ 31 клас – витримує невелике навантаження, підходить для спальні або комори;

✓ 32 клас – витримує середнє навантаження, підходить для вітальні або малого офісу;

✓ 33 клас – витримує високе навантаження, підходить для здорового офісу з чисельним персоналом;

✓ 34 клас – витримує дуже високе навантаження, має дуже високий термін придатності, використовується в тяжких умовах.

До зносостійкості відносіться також вологостійкість. Це варто враховувати при виборі. Якщо ламінат постелений у ванній кімнаті, вологостійкість має бути відповідною.

Купити недорого ламінат в магазині Місто Дверей та Підлоги.

На ринок України постачаються вироби зі всього світу. Якщо ви бажаєте купити ламінат якісний, а не підробку, звертайтесь до відомих магазинів, таких як Місто Дверей та Підлоги або Епіцентр, тому що вони працюють тільки з надійними виробниками. Магазин Місто Дверей та Підлоги розташований у центрі Тернополю, тому щоб купити на підлогу ламінат, в Епіцентр, який знаходиться за містом, їхати не обов’язково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *