Корисні поради

Правильно вибрані міжкімнатні двері – невід’ємна чатина вашого інтерєру

Такі непомітні й нейтральні, на перший погляд, двері здатні додати кімнаті затишку, тепла і якоїсь особливої атмосфери. Виробники міжкімнатних дверей намагаються постійно вражати покупця, здивувати його незвичним підходом чи оригінальним рішенням. А чи вмієте Ви правильно обирати двері?

 Купити міжкімнатні двері від найкращих виробників України та Італії можливо у салоні «Місто Дверей та Підлоги». Ми порадимо Вам, як обрати свої ідеальні двері!

«Зв’язок» однієї кімнати з іншою здійснюється через двері, тому до них є чималий перелік обов’язкових вимог. Найголовніші критерії у виборі якісного виробу:

  1. Надійність. Двері мають бути надійними, навіть якщо вони облаштовані в кімнаті. Також важливим нюансом є шумоізоляція: най особисте життя залишиться приватним.
  2. Безпечність. Екологічність матеріалу має бути пріоритетною, особливо, коли мова про спальні та дитячі кімнати. Дешеві й токсичні матеріали порушують сон, викликають головний біль і хронічну втому. Популярний виробник дверей «Папа Карло» вигідно відрізняється від багатьох інших, адже слідкує за безпечністю своїх виробів. Наша компанія завжди надає сертифікати якості і відповідності міжнародним стандартам.
  3. Довговічність. Звичайно, міжкімнатні двері не виконують такої ролі, яку покладено на вхідні. Втім, вони мають бути зроблені на совість і служити роками, позаяк заміна дверей відбувається раз на декілька чи навіть десятків років.
  4. Функціональність/практичність. Тут неодмінно доцільно згадати про зручність використання, ширину проходу, яка має складати не менше ніж 1.2 м (бажано трохи більше).
  5. Ефектний дизайн. Безперечна умова, адже гарне оформлення піднімає настрій людині, дозволяє їй швидше розслабитися і відпочити. До речі, міжкімнатні двері «Папа Карло» завжди пропонують цікаві підходи до дизайну полотнища дверей, зверніть увагу на каталог цього виробника.

 Перевтілити інтер’єр Вашої кімнати просто: треба лише замовити двері «Папа Карло», ціни на які не менш казкові за назву!

Унікальні зразки дверей у салоні «Місто Дверей та Підлоги» 

Пастельні тони чи експресія? Можливо, класика або хай-тек? На сайті misto-dverey.com Ви знайдете моделі дверей до будь-якого дизайну! Будьте сміливими у своїх творчих фантазіях, а ми у свою чергу допоможемо їх реалізувати. Міжкімнатні двері у м. Тернопіль італійського виробництва за українськими цінами можна придбати у нас: ціни та якість Вас приємно здивують!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *