Корисні поради

Оновлення модельного ряду дверей РОДОС

Фабрика міжкімнатних дверей «Родос» працює з 2012 р та вже встигла здобути репутацію крупного виробника. Це зумовлене наявністю потужних технологічних можливостей та відмінною кадровою базою. Всі вироби від «Родос» виробляються з екологічно-чистих матеріалів, мають сертифікати якості та відрізняються довговічністю і надійністю.

Двері міжкімнатні від Родос

  • Магазин Місто дверей та Підлоги пропонує великий вибір моделей міжкімнатних дверей з різних колекцій даного виробника. Зокрема, вже давно на сайті можна купити двері з наступних колекцій:
  • Freska – це сучасні двері з канавками, що мають поперечину та перемички й скіс в місцях, де вони стикаються зі склом (преміум напрям).
  • Diamond – колекція дверей в неокласичному стилі з об’ємним ефектом (преміум напрям).
  • Versal – колекція класичних дверей з витонченими молдингами різної товщини та лазерним гравіюванням на скляних компонентах (преміум напрям).
  • Cortes – колекція щитових дверей з різними видами фрезерування (фарбовані двері)
  • Siena – колекція фільончастих дверей з оригінальними вставками зі скла з гравіюванням (фарбовані двері).

Проте, якими б якісними та вишуканими не були ці двері, дизайнери компанії не марнують часу й пропонують покупцям нові моделі виробів.

Де придбати двері Родос?

На сайті інтернет-магазину misto-dverey функціонує об’ємний та зручний у користуванні каталог. Покупцеві лише необхідно обрати потрібну модель та оформити замовлення.

У нас можна знайти та купити двері міжкімнатні у короткий термін та за конкурентною ціною.

Вироби компанії Родос – це європейська якість, поєднана з італійським стилем. Великий асортимент задовольнить найвибагливішого покупця, а якість дозволить не турбуватись про ремонт наступні 10-15 років. Крім того, виробник дає на двері гарантію терміном на 5 років.

У випадку виникнення питань можна зателефонувати за вказаними номерами телефонів або скористатись чатом служби підтримки магазину дверей, та отримати необхідну інформацію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *