Якого кольору вибрати міжкімнатні двері?

Як підібрати колір міжкімнатних дверей?

Міжкімнатні двері виконують не тільки функцію розмежувального елемента в приміщенні, але і декоративного Доповнення інтер'єру. Тому потрібно знати, якого кольору підібрати міжкімнатні двері, враховувати рекомендації дизайнерів.

Як підібрати колір міжкімнатних дверей при покупці?

В якості основного правила виступає необхідність гармонування колірного рішення міжкімнатних дверей з одним або декількома елементами загального дизайнерського рішення. При цьому вибирається окрема деталь інтер'єру у вигляді штор, елементів меблів, стін або плінтусів. В якості стандартного виконання вважається поєднання двері з покриттям підлоги.

Негласною рекомендацією дизайнерів вважається оформлення низу в темних тонах, а верху в світлих. При цьому двері з плінтусами підбираються в контраст. Важливо розуміти, що нестандартне поєднання може бути досить виграшним. Головне, спочатку вибрати оформлення інтер'єру, а під нього вже підбирати міжкімнатні двері.

Потрібно враховувати, що цей елемент розмежовує два приміщення, тому він повинен правильно поєднуватися з обома кімнатами. Якщо вони між собою абсолютно різні за колірною гамою, то пріоритет віддається найближчому до виходу приміщенню. У деяких компаніях пропонується замовити модель, оформлену в двох кольорах.

Створення цілісності картини-це Головне правило з оформлення приміщень. Певних установок від експертів не існує, головне виконати гармонійне поєднання, щоб загальний інтер'єр радував не тільки господарів приміщення, але і гостей. Сміливе прояв фантазії особливо актуально в сучасних стилях.

Якщо для кожної кімнати підібрано своє дизайнерське рішення, тоді бажано дотримуватися пастельних тонів. Вони допоможуть зберегти єдність стилю квартири або будинку. Чим темніше обраний колір двері, тим суворіше виглядає інтер'єр. Для мінімалістичного варіанту підбираються холодні світлі відтінки, Сучасні власники квартир воліють більш теплі тони, рудуваті, додають затишку. Не можна забувати і про класику. При тривалому сум'ятті за кольором міжкімнатних дверей, можна вибрати яскраво-білий тон. Це класичний варіант, що додає легкості і світла простору.

Варіанти вибору кольору міжкімнатних дверей під стіни і підлогу

Існує кілька типів поєднання міжкімнатних дверей з окремими елементами інтер'єру. Розглянемо окремо кожен з них:

  • В колір підлогового покриття-підходить для тих, хто любить класику. Також є вірною рекомендацією для тих варіантів оформлення, де відсутня чітка концепція. Саме двері в даному випадку стануть об'єднуючим елементом. Тут будуть актуальними тони-Міланський горіх, італійський горіх або вибілений дуб. Вони вважаються класичними і універсальними;
  • Облік колірного рішення плінтуса-вважається об'єднуючим типом, що привертає увагу. Важливо, підібрати широкий плінтус і двері в колір нього. Оригінальним виходом із ситуації буде контраст, але він може стати занадто яскравим і з часом набриднути, тому любителям спокою і гармонії краще зупинитися на більш теплій гамі;
  • Основа-меблі або штори. Поєднання в стилях-це важливий аспект в загальному інтер'єрі приміщення. Для створення контрасту можна вибрати якусь дрібницю у вигляді картини, а ось двері зобов'язані поєднуватися з елементами кімнати. Наприклад, одним з класичних варіантів вважається підібрані міжкімнатні двері в колір з меблями або шторами;
  • Міжкімнатні двері в колір стін-це гармонійне поєднання, яке буде виграшним варіантом при будь-якому дизайні. Найбільш підходящим колірним рішенням буде вибір на користь світлих або білих тонів.

Правильний дизайн інтер'єру-це головний аспект в ремонті квартири.

Інтернет-гіпермаркет - «Місто Дверей та Підлоги» пропонує своїм клієнтам ознайомитися з каталогом і цінами на двері зі складу, міжкімнатні двері, вхідні двері, фурнітуру для дверей, а також на покриття для підлоги - паркетна дошка і ламінат.

Наші переваги

Досвід роботи понад 6 років

Ми розуміємося на якісних дверях та підлогових покриттях, а широкий всебічний досвід роботи на ринку дозволяє пропонувати покупцям тільки якісну продукцію.

Виїзд замірника

Професійний обмір дверних прорізів дозволить не помилитися з габаритами придбаної продукції, а також виконати монтаж максимально швидко та якісно.

Доставка

Завдяки доставці покупка дверей та підлогових покриттів стає найбільш комфортної та вигідною. Вона можлива не тільки у Львові та Тернополі, а й в обласних населених пунктах.

Кваліфіковані співробітники

Компанія «Misto-dverey» - це команда досвідчених професіоналів своєї справи, які готові надати допомогу клієнтам на всіх етапах співпраці: від підбору продукції та виконання замірів до монтажних робіт.

Великий асортимент

У каталозі магазина представлений широкий вибір вхідних та міжкімнатних дверей різного типу, а також ламінат і паркетна дошка для житлових, офісних та інших приміщень. Асортимент регулярно поповнюється цікавими новинками.

Високоякісна продукція

Ми пропонуємо тільки надійну й довговічну продукцію, що виготовляється з високоякісних матеріалів в повній відповідності з нормами та вимогами європейського рівня.
➤ Які переваги онлайн-магазину дверей?

Співробітники інтернет-гіпермаркету «Місто Дверей та Підлоги» пропонують покупцям кращі умови співпраці:

  • величезний вибір дверей від провідних світових брендів;
  • висока якість, підтверджене сертифікатами;
  • індивідуальний підхід до кожного покупця;
  • доступна вартість;
  • штат співробітників з професіоналів своєї справи;
  • виконання монтажу будь-якої складності;
  • доставка продукції по всій Україні.

За чотири роки існування ми отримали безліч позитивних відгуків від задоволених клієнтів і по праву пишаємося своєю роботою.

➤ Як здійснюється доставка дверей по всій території України?

Двері доставляють в будь-який населений пункт України кур'єрською службою до дверей. Єдине, що потрібно від покупця, це зайти в інтернет-магазин і вибрати модель. Виріб пакується в захисну плівку, яка захищає поверхню конструкції від деформації, подряпин, тріщин.

Доставка здійснюється в зручний для клієнта час. Будь-які питання щодо покупки, приїзду кур'єрської компанії можна задати консультанту. Вартість послуги залежить від конкретного пункту, куди здійснюється транспортування, чи буде проводитися монтаж фахівцями компанії чи ні.

➤ Як проводиться монтаж дверей?

Установка дверей здійснюється за наступною схемою:

  • Підготовка дверного отвору. Демонтується полотно, наличники і коробку.
  • Проведення вимірів. Від короба до отвору зазор дорівнює 10-15, а від полотна до статі - 10 мм. Якщо він більше, використовують брус, а менше - перфоратор.
  • Установка короба. Його вирівнюють по горизонталі і вертикалі, використовуючи напрямні.
  • Навішують полотно. Конкретний порядок робіт залежить від того, який тип петель використовують.
  • Фіксація блоку. Зазори заповнюють монтажною піною, надлишки якої видаляють.

Монтаж займає від 1 і до 3 годин.

➤ Чи можна забрати двері самостійно?

Інтернет-магазин «Місто дверей» здійснює доставку дверей кур'єром, але можливий самовивіз. Це обов'язково необхідно вказувати при оформленні замовлення. Всі представлені в каталозі моделі дверей є в наявності. Залишається тільки приїхати і забрати обраний товар.

Вибираючи самовивезення, слід враховувати розміри дверного полотно. Воно повинно міститися на машині. Важливо розуміти, поверхню виробу повинна бути захищена від механічних пошкоджень. Особливо, якщо дорога до місця призначення буде нерівною. Двері потрібно надійно зафіксувати, щоб вона не ушкодилася.

Заявка на безкоштовний виклик замірника прийнята
Найближчим часом вам зателефонують.
Заявка на передзвін залишена
Найближчим часом вам зателефонують.
Ваше замовлення прийнято!
Вам перетелефонують протягом 30 хв.
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, що б додати товар в список бажань, що Вам потрібно