Які виробники паркетної дошки краще

Паркетна дошка - неймовірно затребуваний вид підлогового покриття, що виготовляється з натуральною деревиною в складі. Технологія виробництва покриття така, що дерев'яні планки об'єднуються між собою методом склеювання, розташовуючись перпендикулярно один до одного. З метою збереження матеріалу від подряпин, відколів та інших пошкоджень поверхню паркету покривають лаком. Купуючи покриття, користувачам залишається лише завдання визначити, які виробники паркетної дошки краще.

Паркетна дошка «Kahrs»

«Kahrs» - широко відомий швейцарський бренд, заснований в містечку Нібро на півдні Швеції і спеціалізується на виробництві паркетної дошки високої якості. В процесі виготовлення продукції застосовують різноманітні сорти деревини: дуб, бук, горіх, вишню, настільки екзотичний вид деревини, як копалового дерево.

Лаки і масла, призначені для просочення матеріалів, не містять розчинників, ізоціаната, формальдегіду. Kahrs першим серед інших запропонував бесклеєву технологію виготовлення паркету. Вироби підходять для впровадження систем "теплих підлог", відповідаючи за міцністю конструкції і надійності замкової системи.

У числі переваг виробника зі 150-річною історією популярності можна виділити наступні:

  • Застосування сучасних технологій у виробництві підлогового покриття;
  • Широкий вибір моделей для офісу, будинку, квартири;
  • Спрощений швидкісний монтаж паркету за ексклюзивною технологією замкових з'єднань;
  • Використання екологічно безпечної сировини вищої якості;
  • Гарантія на вироби терміном від 12 років.

Паркетна дошка «Haro»

Всупереч усталеній думці про те, що паркет піддається пошкоджень і йому протипоказано вплив вологи, відомий виробник пропонує переконатися в якості продукції з наданням довгострокової гарантії. Завдяки тришарової конструкції та каучукової підкладці виробу не загрожує волога, а також всілякі подряпини.

Європейський виробник паркетного покриття, репутація якого відома в ЄС, країнах СНД, США, Азії. Історія бренду стартувала з 1866 року в Німеччині, коли знаменита сім'я заснувала лісопильний бізнес. Протягом часу свого розвитку компанія збільшилася до масштабів величезної корпорації, що займає зараз третю позицію в світі по виробництву паркету, а також ламінату, пробки, інших покриттів.

Успіх «Haro» став можливий завдяки вдосконаленій тенденції в плані організації виробництва і бездоганним стандартам якості, на базі яких створюється продукція бренду. Етапи виготовлення включають обов'язкову термообробку, а також брашірованіе і копчення деревини. Компанія комбінує сучасні технології обробки деревини з методами, випробувані часом.

Паркетна дошка «Weitzer Parkett»

Компанія, яка почала діяльність в 1831 році, представляє продукцію в широкому модельному асортименті. Якщо ви зацікавлені в паркетній дошці вищої якості, рекомендується розглянути вироби австрійського бренду «Weitzer Parkett», виробника натуральних оздоблювальних матеріалів.

Сушіння деревини виконується з дотриманням принципів природного висихання (під променями сонця протягом 24 днів), внаслідок чого матеріал зберігає свої корисні властивості. Дошка «Weitzer Parkett» не вимагає спеціального догляду, так як в процесі виготовлення вона пройшла обробку лаком і воском. Проникнення вологи всередину деревини виключено завдяки просоченню спеціальним Гідростоп і проклейке ламелей з кожного боку.

Паркет може бути покладений "плаваючим" способом, а також методом проклеювання до основи, зберігаючи при цьому торцеву цілісність. Показник сили замикання в структурі паркету такий, що будь-які скрипи на протягу терміну експлуатації виключені.

Що стосується інших переваг продукції, серед них слід відзначити:

  1. Використання екологічно чистої деревини у відповідності з усіма вимогами;
  2. Впровадження звукової ізоляції та інших ексклюзивних технологій в покриття;
  3. Застосування нестандартних видів просочення матеріалів для запобігання поверхонь від забруднення і механічних пошкоджень;
  4. Великий вибір моделей, кольорів і параметрів паркетного покриття;
  5. Гарантія на продукцію до 30 років. 
Наші переваги

Досвід роботи понад 6 років

Ми розуміємося на якісних дверях та підлогових покриттях, а широкий всебічний досвід роботи на ринку дозволяє пропонувати покупцям тільки якісну продукцію.

Виїзд замірника

Професійний обмір дверних прорізів дозволить не помилитися з габаритами придбаної продукції, а також виконати монтаж максимально швидко та якісно.

Доставка

Завдяки доставці покупка дверей та підлогових покриттів стає найбільш комфортної та вигідною. Вона можлива не тільки у Львові та Тернополі, а й в обласних населених пунктах.

Кваліфіковані співробітники

Компанія «Misto-dverey» - це команда досвідчених професіоналів своєї справи, які готові надати допомогу клієнтам на всіх етапах співпраці: від підбору продукції та виконання замірів до монтажних робіт.

Великий асортимент

У каталозі магазина представлений широкий вибір вхідних та міжкімнатних дверей різного типу, а також ламінат і паркетна дошка для житлових, офісних та інших приміщень. Асортимент регулярно поповнюється цікавими новинками.

Високоякісна продукція

Ми пропонуємо тільки надійну й довговічну продукцію, що виготовляється з високоякісних матеріалів в повній відповідності з нормами та вимогами європейського рівня.
➤ Які переваги онлайн-магазину дверей?

Співробітники інтернет-гіпермаркету «Місто Дверей та Підлоги» пропонують покупцям кращі умови співпраці:

  • величезний вибір дверей від провідних світових брендів;
  • висока якість, підтверджене сертифікатами;
  • індивідуальний підхід до кожного покупця;
  • доступна вартість;
  • штат співробітників з професіоналів своєї справи;
  • виконання монтажу будь-якої складності;
  • доставка продукції по всій Україні.

За чотири роки існування ми отримали безліч позитивних відгуків від задоволених клієнтів і по праву пишаємося своєю роботою.

➤ Як здійснюється доставка дверей по всій території України?

Двері доставляють в будь-який населений пункт України кур'єрською службою до дверей. Єдине, що потрібно від покупця, це зайти в інтернет-магазин і вибрати модель. Виріб пакується в захисну плівку, яка захищає поверхню конструкції від деформації, подряпин, тріщин.

Доставка здійснюється в зручний для клієнта час. Будь-які питання щодо покупки, приїзду кур'єрської компанії можна задати консультанту. Вартість послуги залежить від конкретного пункту, куди здійснюється транспортування, чи буде проводитися монтаж фахівцями компанії чи ні.

➤ Як проводиться монтаж дверей?

Установка дверей здійснюється за наступною схемою:

  • Підготовка дверного отвору. Демонтується полотно, наличники і коробку.
  • Проведення вимірів. Від короба до отвору зазор дорівнює 10-15, а від полотна до статі - 10 мм. Якщо він більше, використовують брус, а менше - перфоратор.
  • Установка короба. Його вирівнюють по горизонталі і вертикалі, використовуючи напрямні.
  • Навішують полотно. Конкретний порядок робіт залежить від того, який тип петель використовують.
  • Фіксація блоку. Зазори заповнюють монтажною піною, надлишки якої видаляють.

Монтаж займає від 1 і до 3 годин.

➤ Чи можна забрати двері самостійно?

Інтернет-магазин «Місто дверей» здійснює доставку дверей кур'єром, але можливий самовивіз. Це обов'язково необхідно вказувати при оформленні замовлення. Всі представлені в каталозі моделі дверей є в наявності. Залишається тільки приїхати і забрати обраний товар.

Вибираючи самовивезення, слід враховувати розміри дверного полотно. Воно повинно міститися на машині. Важливо розуміти, поверхню виробу повинна бути захищена від механічних пошкоджень. Особливо, якщо дорога до місця призначення буде нерівною. Двері потрібно надійно зафіксувати, щоб вона не ушкодилася.

Заявка на безкоштовний виклик замірника прийнята
Найближчим часом вам зателефонують.
Заявка на передзвін залишена
Найближчим часом вам зателефонують.
Ваше замовлення прийнято!
Вам перетелефонують протягом 30 хв.
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, що б додати товар в список бажань, що Вам потрібно