• Головна /
  • Блог /

Двері нестандартних розмірів – дизайнерське рішення для Вашої оселі

Неможливо уявити собі оселю без дверей. Цей атрибут виконує дуже важливі функції в будинку. Найголовніша з яких – захист людей та їх майна. Не менш важливим є естетичне завдання. Гарні двері є «родзинкою» елегантного дизайну або ж спокійним доповненням екстравагантного та яскравого інтер’єру чи екстер’єру.

Кожна господиня бажає, щоб її оселя була найкращою і найбільш стильною з усіх. І це зробити дуже просто, оскільки технології будівництва розвиваються, з’являються нові моделі меблів і таке інше. Дуже модним зараз стало вдаватися за допомогою до дизайнерів, створювати незвичайні інтер’єри, використовувати вибагливі форми меблів, аксесуарів, і навіть дверей.

Місто Дверей та Підлоги – незмінний помічник у влаштуванні Вашого добробуту

Багато людей відмовляються від монтажу дверей нестандартних форм, оскільки вважають, що ціни на такі вироби сягають захмарних висот. І дарма. Магазин «Місто Дверей та Підлоги» здатен допомогти купити двері не тільки звичайних розмірів, але і нестандартні. Зробити це дуже просто. Варто лише викликати фахівця для здійснення необхідних процедур вимірювання та обговорення деталей замовлення. Двері нестандартних розмірів замовляють не лише при бажанні влаштувати незвичайній інтер’єр, але і тоді, коли дверний отвір з певних причин не відповідає стандартним вимірам. Це може бути перепланування квартири, чи дизайнерське рішення розширити простір. У будь-якому випадку купівля міжкімнатних дверей чи будь-яких інших виробів нестандартних розмірів у нашій кампанії не викличе хвилювання з приводу ціни та якості.

Оскільки ми слідкуємо за останніми технологіями, було вирішено створити сторінку в Інтернеті, де покупець може ознайомитись з товаром будь-якої миті. Тепер не треба ходити магазинами в холод чи спеку, аби замовити двері на бдь-який смак. Зручний інтерфейс допоможе швидко знайти необхідний товар. Завдяки фільтру пошуку можна встановити необхідні параметри – виробник, особливості дизайну чи механізм відкривання. Таким чином знайти конкретну модель буде набагато зручніше і це значно заощадить Ваш час.

Ми пильно слідкуємо за умовами збереження товару на складах, тому отримання неякісного товару неможливе. Окрім цього, доставка виробів відбувається Новою Поштою, іншими транспортними службами чи кур’єром по місту Тернопіль. Можливий також самовивіз.

Магазин дверей «Місто Дверей та Підлоги» допоможе зробити правильний вибір

Асортимент магазину дуже багатий. Тут можна купити міжкімнатні та вхідні двері, товари для підлоги та аксесуари для дверей. Магазин дверей «Місто Дверей та Підлоги» пропонує цікаві моделі дверей зі скляними вставками, з дзеркалом чи дерев’яним полотном. Надзвичайно великий вибір продукції не залишить навіть найвибагливішого покупця без товару. Тут представлені моделі таких брендів як: Brama, Albi, Ghizzi&Benatti, Rodos, Verto, Marley та інших. Особливою популярністю користуються двері Папа Карло. Міжкімнатні двері епіцентр вирізняються гарною якістю.

Замовити двері дуже просто. Варто зайти на сайт misto-dverey.com, обрати модель, що сподобалась, і натиснути кнопку «купити». Також можна надіслати листа на електронну пошту info@misto-dverey.com. Після чого менеджер магазину обов’язково зв’яжеться з Вами для обговорення деталей замовлення. Аби купити двері міжкімнатні чи будь-який інший товар нашого інтернет-магазину, можна не чекати зворотного зв’язку і зателефонувати за номерами 0 800 308 208; +38 096 702 04 69; +38 095 268 07 37.

 

Наші переваги

Досвід роботи понад 6 років

Ми розуміємося на якісних дверях та підлогових покриттях, а широкий всебічний досвід роботи на ринку дозволяє пропонувати покупцям тільки якісну продукцію.

Виїзд замірника

Професійний обмір дверних прорізів дозволить не помилитися з габаритами придбаної продукції, а також виконати монтаж максимально швидко та якісно.

Доставка

Завдяки доставці покупка дверей та підлогових покриттів стає найбільш комфортної та вигідною. Вона можлива не тільки у Львові та Тернополі, а й в обласних населених пунктах.

Кваліфіковані співробітники

Компанія «Misto-dverey» - це команда досвідчених професіоналів своєї справи, які готові надати допомогу клієнтам на всіх етапах співпраці: від підбору продукції та виконання замірів до монтажних робіт.

Великий асортимент

У каталозі магазина представлений широкий вибір вхідних та міжкімнатних дверей різного типу, а також ламінат і паркетна дошка для житлових, офісних та інших приміщень. Асортимент регулярно поповнюється цікавими новинками.

Високоякісна продукція

Ми пропонуємо тільки надійну й довговічну продукцію, що виготовляється з високоякісних матеріалів в повній відповідності з нормами та вимогами європейського рівня.
➤ Які переваги онлайн-магазину дверей?

Співробітники інтернет-гіпермаркету «Місто Дверей та Підлоги» пропонують покупцям кращі умови співпраці:

  • величезний вибір дверей від провідних світових брендів;
  • висока якість, підтверджене сертифікатами;
  • індивідуальний підхід до кожного покупця;
  • доступна вартість;
  • штат співробітників з професіоналів своєї справи;
  • виконання монтажу будь-якої складності;
  • доставка продукції по всій Україні.

За чотири роки існування ми отримали безліч позитивних відгуків від задоволених клієнтів і по праву пишаємося своєю роботою.

➤ Як здійснюється доставка дверей по всій території України?

Двері доставляють в будь-який населений пункт України кур'єрською службою до дверей. Єдине, що потрібно від покупця, це зайти в інтернет-магазин і вибрати модель. Виріб пакується в захисну плівку, яка захищає поверхню конструкції від деформації, подряпин, тріщин.

Доставка здійснюється в зручний для клієнта час. Будь-які питання щодо покупки, приїзду кур'єрської компанії можна задати консультанту. Вартість послуги залежить від конкретного пункту, куди здійснюється транспортування, чи буде проводитися монтаж фахівцями компанії чи ні.

➤ Як проводиться монтаж дверей?

Установка дверей здійснюється за наступною схемою:

  • Підготовка дверного отвору. Демонтується полотно, наличники і коробку.
  • Проведення вимірів. Від короба до отвору зазор дорівнює 10-15, а від полотна до статі - 10 мм. Якщо він більше, використовують брус, а менше - перфоратор.
  • Установка короба. Його вирівнюють по горизонталі і вертикалі, використовуючи напрямні.
  • Навішують полотно. Конкретний порядок робіт залежить від того, який тип петель використовують.
  • Фіксація блоку. Зазори заповнюють монтажною піною, надлишки якої видаляють.

Монтаж займає від 1 і до 3 годин.

➤ Чи можна забрати двері самостійно?

Інтернет-магазин «Місто дверей» здійснює доставку дверей кур'єром, але можливий самовивіз. Це обов'язково необхідно вказувати при оформленні замовлення. Всі представлені в каталозі моделі дверей є в наявності. Залишається тільки приїхати і забрати обраний товар.

Вибираючи самовивезення, слід враховувати розміри дверного полотно. Воно повинно міститися на машині. Важливо розуміти, поверхню виробу повинна бути захищена від механічних пошкоджень. Особливо, якщо дорога до місця призначення буде нерівною. Двері потрібно надійно зафіксувати, щоб вона не ушкодилася.

Заявка на безкоштовний виклик замірника прийнята
Найближчим часом вам зателефонують.
Заявка на передзвін залишена
Найближчим часом вам зателефонують.
Ваше замовлення прийнято!
Вам перетелефонують протягом 30 хв.
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, що б додати товар в список бажань, що Вам потрібно