Корисні поради

Помилки, які ви можете зробити при виборі вхідних дверей

Головна ціль всіх вхідних дверей, це  безпека. Ви повинні бути впевнені в тому, що ви надійно захищені від злодіїв. Двері купують один раз і надовго, тому вони повинні мати великий термін експлуатації.

Крім цих обов’язкових властивостей, є багато других. На вхідні двері ціни дуже різноманітні, тому треба вирішити, на що першочергово треба звертати увагу, щоб зробити правильний вибір.

Ми розглянемо вхідні двері, які призначені для:

  • Квартири;
  • Приватного будинку.

Ці два види дверей мають певні характеристики, які будуть дуже корисні, якщо двері використовувати по призначенню. Це важливо і треба це враховувати при виборі вхідних дверей.

Які купити вхідні двері краще, з розрахунку ціна та якість.

Як вже було сказано, броньовані двері мають захищати володаря від злодіїв. Бажано, щоб двері були виготовлені з металу, товщиною не менше 2 мм, а ширина коробки повинна скласти приблизно 120 мм. Надійні двері, з системами безпеки, є запорукою надійності та спокою. Металеві двері можуть бути:

  • Без накладок;
  • З дерев’яною накладкою;
  • З мдф-накладкою, вкритою ламінацією.

Спершу розглянемо вхідні двері, які потрібно встановлювати у квартирі. Такі двері повинні мати захист від:

✓ Запахів;

✓ Шумів;

✓ Пилу.

Окрім надійності, ці властивості є вирішальними, коли ви вибираєте двері. Таку ізоляцію може забезпечити  наявність ущільнювальної гумки. Без неї вам будуть докучати постійні звуки відкриття-закриття дверей під’їзду. Так як двері не виходять на вулицю, додаткового захисту від навколишнього середовища, ці  двері не потребують.

Двері, які будуть встановлені в приватний будинок, виходитимуть на подвір’я. Тому треба враховувати, що на вхідні двері будуть впливати такі чинники:

✓ перепади температури (від -20 °C до +40 °C) ;

✓ Сонячне проміння;

✓ Волога;

Зважаючи на такі умови, вхідні двері повинні бути стійкими до корозії, та не вигорати на сонці. Якщо є можливість, встановіть навіс, це трохи захистить ваші двері від шкідливих чинників.

Якщо ви хочете купити вхідні двері, в місті Тернопіль ціни вас здівують в магазині Місто Дверей.

Якщо ви проживаєте в місті Тернопіль, можете завітати в магазин Місто Дверей та купити вхідні двері особисто. Тут вас будуть очікувати широкий асортимент товару. Та якщо ви мешкаєте в іншому місті, заходьте на сторінку магазину Місто Дверей в інтернеті та купуйте надійні двері, які будуть відповідати вашим вимогам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *